Aktuelt 

 
2021 lanserer vi egenprodusert skyvedør!  
Uldal er en del av Byggma Group, noe som gir oss stor styrke og kompetanse innen byggevare.  
Mange tror vinduene skal byttes først når de får synlige skader. Imidlertid er det evnen til å isolere om gir størst avkastning – og den er ikke synlig for det blotte øyet. Når du først bytter vinduene, er det ofte inneklima og strømregningen du merker forskjell på.  
Uldal gir deg 2 uker leveringstid! Uldal er blant landets ledende produsenter av moderne vinduer. Nå tilbyr vi en leveringstid andre produsenter av vinduer kan se langt etter.  
Sommer og sol setter fokus på noe vi alle trenger; solavskjerming. Planlegg solavskjerming allerede før vinduene blir satt i huset. Da trenger en ikke tenke på dyre løsninger med ettermontering av tilleggsutstyr for solavskjerming, som persienner, markiser og screens.  
I vårt magasin kan du lese artikler som oppussing, vedlikehold og interiørtips til ditt hjem eller fritidsbolig. Artiklene finner du her.  
Uldal har nå gjennomført et stort kvalitetsarbeid og har oppnåddd Sintef Teknisk Godkjenning - TG20550 Uldal VInduer og Vindusdører.  
Trehyttene på Sørlandet består nå av tre ulike trehytter - Kråkeslottet - Gjøkeredet - og siste tilskudd - Flåklypa.  
Uldal leverer vinduer og dører i toppkvalitet og tilbyr nå også eksklusive foldedører til ditt hjem eller fritidsbolig. Dørene møter de mest utfordrende arkitektoniske krav og gir et flott uttrykk inne og ute.  
Vi er helt avhengig av robuste kvalitetsvinduer med norsk vær og vind rundt hushjørnene. Skal du skifte ut gamle slitne vinduer eller sette inn vinduer i et helt nytt hus? Finn ut fordelene med en erfaren leverandør som Uldal.  
Dagene blir lengre og lysere - og avslører raskt møkkete og gamle vinduer..  
Våre dørhengsler har vært gjennom en produktforbedring og er nå enda bedre og lettere å montere.  
Vi kan nå tilby to ulike profiler på våre vinduer - rett eller buet.