Robuste vinduer

Vi er helt avhengig av robuste kvalitetsvinduer med norsk vær og vind rundt hushjørnene. Skal du skifte ut gamle slitne vinduer eller sette inn vinduer i et helt nytt hus? Finn ut fordelene med en erfaren leverandør som Uldal.

SVÆRT FORNØYD BYGGMESTER

Byggmester, Vidar Reger, fra Søgne bruker selv den norske vindusleverandøren til alle sine byggeprosjekter. Han er ikke tvil om hvorfor du bør bruke Uldal-vinduer.

– Velger du Uldal i dine nybygg- og oppussingsprosjekter får du gode vinduer, som er tilpasset norske forhold. Jeg tror at folk velger Uldal fordi dette er pene vinduer av god kvalitet. I tillegg er det en fordel at de er laget av en norsk lokal bedrift som holder til på Sørlandet, sier Reger og legger til:

– Jeg er veldig fornøyd med Uldal-vinduene. Uldal leverer alltid etter avtalt tid, og lager spesialtilpassede vinduer til meg. I tillegg fikser de raskt opp i ting hvis det skulle være noe.

 

Les også: Nye vinduer før sommeren

 

Dvergsneslia TRE NCSS0502Y

 

NORSKE FORHOLD - NORSKE VINDUER

Uldal er en solid leverandør med et stort utvalg norskproduserte vinduer og dører. Du får en rekke ulike vindustyper og glassvalg, alt fra støydemping og solskjerming til selvrensende og brannhemmende glass.

– Uldal-vinduene er laget og tilpasset norske forhold i mange år. Og hvis vi skal ha vinduer som skal monteres på værutsatte steder så velger vi alubeslåtte vinduer eller PVC-vinduer. Disse er nesten vedlikeholdsfrie.

 

VELDIG ENKEL MONTERING

Vinduene er veldig enkle å montere, og du kan velge mellom flere ulike vindusfester.

– Alle vinduene til Uldal er enkle å montere. Vi pleier å montere vinduene før vi kler husene slik at vi får teipet og tettet godt mellom vinduer og vindtettingen. Nå skal vi montere vinduer i et hus med ferdigtapet vinduer med siga tape. Da håper vi monteringen skal gå raskere, sier byggmesteren fornøyd.

 

Jeg er veldig fornøyd med Uldal-vinduene.

Uldal leverer alltid etter avtalt tid, og lager spesialtilpassede vinduer til meg

 

BYGGMESTERENS FAVORITTER

Reger forklarer at de oftest bruker vanlige malte trevinduer.

– Produktfordelene til Uldal er at de leverer alle typer vinduer og tilpasser disse slik vi vil ha dem. Vi bruker aller mest vanlige malte trevinduer, i tillegg til trevinduer som er alubeslåtte på utsiden og PVC-vinduer. Mine favorittvinduer er de vanlige alubeslåtte trevinduene.

Kringsjaaveien 14 TRE Alu RAL9011

 

Les også: - Vinduene er enkle å montere